Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix planlægger nye prisstigninger

Netflix planlægger nye prisstigninger

03/10/2023 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har planer om at hæve prisen på deres abonnementer.

Det forventes, at prisstigningerne bliver annonceret ‘nogle måneder’ efter Hollywood-strejken, hvilket betyder, at det kan ske inden for de kommende uger.

Det skriver toneangivende The Wall Street Journal i en ny rapport via The Verge.

Det er fortsat usikkert, om prisen på Netflix stiger i Danmark, men rapporten nævner, at streamingtjenesten vil hæve priserne på flere globale markeder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvor stor en prisstigning Netflix-medlemmerne kan se frem til, er uvist, men kunderne i USA og Canada vil opleve dem først, lyder det i rapporten.

Det er snart halvandet år siden, at Netflix senest hævede priserne i Danmark. Her steg det mest populære abonnement – Standard – med 15 kr. om måneden, fra 99 kr./md. til 114 kr./md.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Årsagen til atter at hæve priserne kommer i kølvandet på strejken i Hollywood, hvor nye aftaler betyder højere omkostninger for streamingtjenesten, som samtidig skal begynde at offentliggøre streamingdata.

Forfatterne i Hollywood er nået frem til en aftale, men skuespillerne strejker fortsat, og derfor er mange Netflix-produktioner stadig på pause.

Når både forfatterne og skuespillere vender tilbage til arbejdet, vil der sandsynligvis komme mange nye shows og film på streamingtjenesten, hvilket Netflix vil bruge som anledning til at annoncere prisstigningerne.
Skriv kommentar