Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix populær i Danmark

Netflix populær i Danmark

20/03/2013 | Ingen kommentarer

netflix pop danmarkEn analyse fra mediebureauet Mindshare viser, at Netflix er den populæreste on-demand videotjeneste i Danmark. Der er nu mere end 600.000 månedlige brugere af Netflix, mens Viaplay halter bagefter med 184.000 brugere. Endvidere kender 61 pct. af alle danskere mellem 15-70 år til Netflix og af dem har mindst 15% benyttet sig af tjenesten. Det betyder at Netflix står for 40% af on demand forbruget nu, mens HBO, Viaplay, YouBio mv. deles om de resterende 60%.

“Netflix fik et forspring, og tjenesten er bedre distribueret til flere enheder, end konkurrenterne. De er f.eks. alene på Apple TV, som nu står i otte pct. af alle husstande. Og 55 pct. har Netflix installeret på boxen. Det kan forklare brandets position,” siger direktør Martin Rasmussen, Mindshare.

LÆS OGSÅ   Ugens nyheder på Netflix (uge 52)

I husstande, hvor Netflix bruges regelmæssigt, bruger man 15 pct. mindre tid dagligt på flow-tv. Flow-tv beskrives som værende de traditionelle tv-kanaler uden mulighed for at selv at bestemme hvad man vil se. Det er dermed tv-kanaler som DR, TV2, TV3 mv.

Læs hele artiklen på MediaWatch (Kræver abonnement)    Skriv kommentar