Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix populær i Danmark

Netflix populær i Danmark

20/03/2013 | Flixfilm

netflix pop danmarkEn analyse fra mediebureauet Mindshare viser, at Netflix er den populæreste on-demand videotjeneste i Danmark. Der er nu mere end 600.000 månedlige brugere af Netflix, mens Viaplay halter bagefter med 184.000 brugere. Endvidere kender 61 pct. af alle danskere mellem 15-70 år til Netflix og af dem har mindst 15% benyttet sig af tjenesten. Det betyder at Netflix står for 40% af on demand forbruget nu, mens HBO, Viaplay, YouBio mv. deles om de resterende 60%.

“Netflix fik et forspring, og tjenesten er bedre distribueret til flere enheder, end konkurrenterne. De er f.eks. alene på Apple TV, som nu står i otte pct. af alle husstande. Og 55 pct. har Netflix installeret på boxen. Det kan forklare brandets position,” siger direktør Martin Rasmussen, Mindshare.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

I husstande, hvor Netflix bruges regelmæssigt, bruger man 15 pct. mindre tid dagligt på flow-tv. Flow-tv beskrives som værende de traditionelle tv-kanaler uden mulighed for at selv at bestemme hvad man vil se. Det er dermed tv-kanaler som DR, TV2, TV3 mv.

Læs hele artiklen på MediaWatch (Kræver abonnement)

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar