Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix præciserer bekæmpelse mod kontodeling

Netflix præciserer bekæmpelse mod kontodeling

10/02/2023 | Flixfilm

Artiklen er opdateret.

De seneste par uger har der været mange nyheder og rygter om Netflix’ kommende tiltag for at få bugt med de mere end 100 millioner mennesker, som ser film og serier på Netflix uden at betale for det.

Det har været svært at finde ud af hvad der er op og ned, og det indrømmer Netflix nu også, og har derfor præciseret deres tiltag, så det bliver mere klart for alle.

Netflix indrømmer samtidig, at det har skabt en del forvirring om hvornår og hvordan man kan dele Netflix med andre, samtidig med at streamingtjenesten har gjort det så nemt som muligt for folk, der bor sammen, at dele deres Netflix-konto med funktioner som profiler og flere streams.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten har i løbet af sidste år testet forskellige løsninger og disse erfaringer er Netflix nu klar til at rulle ud i flere lande. I første omgang Canada, New Zealand, Portugal og Spanien.

Netflix’ fokus har været på at give medlemmerne større kontrol over, hvem der kan få adgang til deres konto.

– Først om fremmest, skal man nu angive en primær placering. Netflix hjælper medlemmerne med at indstille dette, så alle, der bor i deres husstand, kan bruge deres Netflix-konto.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2023)

– Medlemmer kan nu nemt administrere, hvem der har adgang til deres konto fra vores nye side ‘Administrer adgang og enheder’.

– Medlemmer kan stadig nemt se Netflix på deres personlige enheder eller logge på et nyt tv, fx på et hotel eller fra en feriebolig.

– Personer, der bruger en andens konto, kan nu nemt overføre en profil til en ny konto, som de selv betaler for – så de beholder deres personligt tilpassede anbefalinger, historik, Min liste, gemte spil og mere.

– Medlemmer med Standard- eller Premium-abonnement i mange lande kan tilføje en ekstra underkonto for op til to personer, som de ikke bor sammen med – hver med en profil, personligt tilpassede anbefalinger, login og kodeord. Det vil koste ca. 45 kr. at tilføje en ekstra bruger til sin profil.

Det er på nuværende tidspunkt usikkert om det også bliver muligt i Danmark at købe ekstra adgange, da landede hvor tiltaget bliver rullet ud endnu ikke er fastlagt.

Som altid vil Netflix finpudse disse nye funktioner på baggrund af medlemmernes feedback.
Skriv kommentar