Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix præsenterer ambitiøs bæredygtighedsstrategi

Netflix præsenterer ambitiøs bæredygtighedsstrategi

14/04/2021 | Flixfilm

netflix klima baeredygtighedDet er ikke mere end få uger siden, at vi her på Flixfilm kunne skrive, at streaming af film og serier på Netflix ikke er den værste klimasynder.

Det var nemlig kommet frem at 1 times Netflix brugte mindre end 100 gram CO2e i 2020. Det svarer til, at køre mindre end 400 meter i en gennemsnitlig personbil.

Ifølge eksperter er dette et helt acceptabelt niveau – samtidig med at de fastslå at streaming af film og serier naturligvis ikke er en livsnødvendighed.

Nu har Netflix imidlertid fremlagt en ny ambitiøs bæredygtighedsstrategi, som bringer streamingtjenesten et stort skridt fremad på klimakontoen.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Net Zero + Nature’ kalder de den videnskabelige strategi, som betyder at Netflix i slutningen af 2022 og alle fremtidige år, vil være CO2-neutral og stoppe med at udlede drivhusgasser.

Det skal blive en realitet ved hjælp af de af tre trin;

LÆS OGSÅ   Anerkendt instruktør har Benedict Cumberbatch, Ben Kingsley, Ralph Fiennes med i Netflix-film

Trin 1: Reducer alle interne emissioner og lev op til Paris-aftalens mål.

Trin 2: Det som ikke kan klares internt kræver investeringer i andre projekter, der forhindrer kulstof i at komme ind i atmosfæren. Herunder bevarelse af udsatte naturområder.

Trin 3: Investeringer i regenerering af kritiske naturlige økosystemer, som blandt andet kan fange og opbevare kulstof.

Bæredygtighed er ikke kun noget som optager Netflix, men også deres medlemmer. I valgte mere end 160 millioner husstande over hele verden nemlig at se mindst en film eller serie om emnet og klimaforandringer.

Læs mere om Netflix’ ambitiøse strategi her og se videoen nedenfor, som præsenterer flere detaljer.    Skriv kommentar