Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix præsenterer Halloween-favoritter

Netflix præsenterer Halloween-favoritter

22/10/2013 | Flixfilm

I næste uge er det Halloween og selvom det ikke er en særlig udbredt mærkedag i Danmark, så har Netflix alligevel lavet en sektion hvor de har samlet en række Halloween-relateret film for både børn og voksne. Herunder bringer vi et uddrag af de Halloween film man kan finde på Netflix Danmark;

texas chainsaw massacre netflixThe Texas Chainsaw Massacre
Den eneste kendte overlevende fra en massakre i 1973 bryder sin stilhed og fortæller nu den virkelige historie om, hvad der skete på den blodige dag. The Texas Chainsaw Massacre er en genindspilning af klassiskeren fra 1974 af samme navn.

ghostbusters netflixGhostbusters
Ghostbusters er en komedie for hele familien hvor tre parapsykologer fra New York mister deres forskningsbevillinger og beslutter at stifte firmaet “Ghostbusters”, der skal efterforske sære hændelser på Manhattan.

dreamworks halloween netflixDreamWorks Spooky Stories
Trolden Shrek udfordrer sine venner til at fortælle uhyggelige spøgelseshistorier på et hjemsøgt slot. Senere står Ginormica og monstrene over for rumgræskar. DreamWorks Spooky Stories samler alle de kendte figurer fra Shrek og Monsters vs. Aliens.

LÆS OGSÅ:   Netflix satser stort på reality-tv: Lancerer seks nye serier

fright night gysertimen netflixFright Night (Gysertimen)
Ingen tror på teenageren Charley, da han opdager, at hans høflige nye nabo er vampyr. Så da Charley begynder at blive forfulgt af blodsugeren, må han finde på noget. Se den klassiske gyserfilm Fright Night fra 1985 på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen

scary movie netflixScary Movie
Tre kærestepar, det ene mere naivt og dumt end det andet, har lig i lasten. Scary Movie er en vanvittig komedie med de kendte Wayans Brothers i hovedrollen. Filmen blev så stor en succes at der indtil videre er blevet lavet 5 efterfølgere.

Find mere Halloween underholdning på Netflix her: Link.
Skriv kommentar