Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Netflix Presents: The Characters

Netflix Presents: The Characters

11/03/2016 | Flixfilm

Netflix Presents: The Characters på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Vi bad otte lovende komikere om deres vildeste sketch- og impro-rutiner – og endte med en ny comedy-serie, du aldrig har set mage til.

Netflix Presents: The Characters havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Netflix Presents: The Characters på YouTube.Se Netflix Presents: The Characters på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Netflix Presents: The Characters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Netflix Presents: The Characters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Netflix Presents: The Characters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Netflix Presents: The Characters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar