Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Netflix Presents: The Characters

Netflix Presents: The Characters

11/03/2016 | Ingen kommentarer

Se Netflix Presents: The Characters på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Vi bad otte lovende komikere om deres vildeste sketch- og impro-rutiner – og endte med en ny comedy-serie, du aldrig har set mage til.


Se Netflix Presents: The Characters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Netflix Presents: The Characters havde premiere på Netflix Danmark den 11. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Netflix Presents: The Characters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Netflix Presents: The Characters herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Netflix Presents: The Characters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Netflix Presents: The Characters stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar