Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix producerer ny italiensk mafia-serie; Suburra

Netflix producerer ny italiensk mafia-serie; Suburra

05/10/2015 | Flixfilm

suburra netflix serie danmarkFra skaberne af Gomorrah kommer en helt ny dramaserie om organiseret kriminalitet i Italien på streamingtjenesten Netflix. Suburra, som serien hedder, bliver på 10 episoder og den har premiere i 2017.

Suburra er en fængslende historie, der involverer politik, Vatikanet, mafiaen, korruption, hvidvaskning af penge, narkotika og prostitution.

Inden seriens premiere indledes den af filmen Suburra, der er instrueret af Stefano Sollima (Gomorrah, A.C.A.B, Romanzo Criminale). Filmen får premiere i biograferne i Italien senere på måneden og kommer på Netflix snarest muligt.

Filmen, som er baseret på en bog af Giancarlo De Cataldo og Carlo Bonini, fortæller historien om en opslidende kamp om en kystby uden for Rom, der skal udvikles til et paradis for gambling. Historien involvere et korrupt medlem af parlamentet, overhovedet fra en magtfuld familie, der kontrollerer området, samt rivaliserende mafiosoer, som repræsenterer den mest frygtede fraktion af romersk organiseret kriminalitet.

LÆS OGSÅ   "I'm back, baby!" Arnold Schwarzenegger giver den gas i ny actionserie på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Suburra produceres i samarbejde med den italienske og nationale tv-station RAI og produktionen starter i 2016.

Serien Suburra er en del af det hastigt voksende udvalg af eksklusive Netflix serier, der byder på kvalitets programmer fra hele verden.

Se Suburra på Netflix Danmark i 2017.1 kommentar til Netflix producerer ny italiensk mafia-serie; Suburra

  1. Magnus - kl. 16:12, 05-10-2015:

    Nogen der ved, om der er nogle spændende nyheder på Netflix i vente denne måned? Der er ikke kommet nogen artikel vedr. det endnu.

Skriv kommentar