Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix laver flow-tv med Chris Rock

Netflix laver flow-tv med Chris Rock

28/12/2022 | Flixfilm

Man har som Netflix-medlem altid været vant til at kunne streame film og serier når som helst og hvor som helst uden at skulle tænke over tid og sted.

Men hvis man vil se det nyeste stand-up-show fra Chris Rock, så skal man sidde klar foran skærmen den 5. marts, kl. 4 – om natten!

I november kunne Netflix afsløre, at den populære amerikanske komikers kommende show ‘Selective Outrage’ vil blive sendt live for første gang nogensinde på streamingtjenesten.

Nu kan Netflix så imidlertid offentliggøre datoen, som beskrevet ovenfor, der altså kræver at man som dansker sidder oppe om natten eller står tidligt op hvis man kan vil fange showet mens det sendes live.

Artiklen fortsætter under annoncen

Showet sendes fra Baltimore, Maryland og det er netop årsagen til det sene tidspunkt i Danmark.

Hvis ikke man har mulighed for at se showet direkte, så forventes det at showet vil ligge klar til streaming umiddelbart efter.

LÆS OGSÅ:   'Emily in Paris' sæson 4 kommer efter sommeren

Chris Rock har lovet at han under det direkte show vil fortælle om den famøse hændelse ved Oscar-uddelingen hvor komikeren blev tildelt en lussing af Will Smith efter en kommentar om Wills kone, Jada Pinkett Smith.

Netflix har udsendt en kort teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er som beskrevet første gang, at Netflix prøver kræfter med flow-tv, men streamingtjenesten har i flere år flirtet med at vise live tv fra sportsturneringer og direkte streaming af reality- og konkurrence shows.

Se ‘Chris Rock: Selective Outrage’ live på Netflix Danmark den 4. marts 2023, kl. 4. Showet kan streames umiddelbart efter.
Skriv kommentar