Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix programsætter nyt fodboldshow med Juventus FC

Netflix programsætter nyt fodboldshow med Juventus FC

22/01/2018 | Flixfilm

Til februar kan du komme med ned i omklædningsrummet hos én af verdens mest berømte fodboldklubber når streamingtjenesten Netflix har premiere på den nye dokumentarserie ‘First Team: Juventus FC’.

De første tre episoder i serien kan ses på Netflix Danmark fra fredag den 16. februar, mens de sidste tre afsnit kommer senere i 2018.

Dokumentarserien følger den italienske fodboldklub Juventus FC gennem 2017-2018 sæsonen når spillerne er på og udenfor banen, hjemme og på landevejen. Målet er at indefange de fascinerende historier, der fortæller hvorfor klubben er ét af de mest interessant hold i verden.

Fodboldfans får mulighed med at komme bagom kulisserne og tættere på personerne uden trøjen, der er med til skabe klubben, heriblandt legenden Alessandro Del Piero og spillere som Federico Bernardeschi, Giorgio Chiellini, Douglas Costa, Gonzalo Higuaín, Claudio Marchisio, Miralem Pjanic, Daniele Rugani, Gianluigi Buffon samt træneren Massimiliano Allegri.

LÆS OGSÅ:   Svampebob og venner tilbage i ny film på Netflix: 'Sandy redder Bikinibunden'

Eftersom fodbold-serien har fået navnet ‘First Team’ kunne man forestille sig, at Netflix vil sætte fokus på andre fodboldklubber i fremtiden, hvis programmet om Juventus FC bliver en succes. Netflix har dog ikke oplyst mere om planerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘First Team: Juventus FC’ har premiere på Netflix Danmark den 16. februar.
Skriv kommentar