Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix programsætter ‘The Crown’ sæson 2

Netflix programsætter ‘The Crown’ sæson 2

10/08/2017 | Flixfilm

Anden sæson af den længeventede drama-serie ‘The Crown’ får premiere på Netflix Danmark fredag den 8. december.

Det afslører Netflix, som ligeledes kan fortælle, at serien fortsat vil skildre de betydningsfulde politiske og globale begivenheder, der formede anden halvdel af det 20. århundrede, hvor blandt andet Dronning Elizabeths ægteskab og imperium smuldrer omkring hende.

Streamingtjenesten giver desuden er smugkig på hvad man kan forvente sig af sæson 2 i en helt ny trailer, som kan ses nederst i artiklen.

Den nye sæson starter med hendes majestæts væbnede hær, der kæmper en ulovlig krig i Ægypten, og slutter med, at hendes tredje premierminister, Harold Macmillan, må gå af efter en ødelæggende skandale. Dermed følger vi overgangen fra en krigstid til starten på de revolutionære år i 1960’erne.

Artiklen fortsætter under annoncen

The Crown er inspireret af det prisbelønnede West End-teaterstykke The Audience og har forenet forfatter Peter Morgan (‘The Queen’, ‘Frost/Nixon’) med instruktør Stephen Daldry (‘Billy Elliot’, ‘The Hours’) og producer Andy Harries (‘The Queen’). Et hold der til sammen deler seks Oscar-nomineringer.

LÆS OGSÅ   'Squid Game'-skaber arbejder på en tredje sæson

Serien har Claire Foy i hovedrollen som Queen Elizabeth II. Endvidere medvirker Matt Smith som Prince Phillip, John Lithgow som Sir Winston Churchill, Victoria Hamilton som the Queen Mother, Jared Harris som King George VI, Vanessa Kirby som Princess Margaret og Dame Eileen Atkins som Queen Mary og mange flere.

Se ‘The Crown‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 8. december 2017.2 kommentarer til Netflix programsætter ‘The Crown’ sæson 2

  1. Lene - kl. 08:44, 08-12-2017:

    Har ventet siden kl 4.30 på The Crown, sæson 2. Det ER den 8.12. nu. Hvornår kommer den????

  2. Flixfilm - kl. 08:48, 08-12-2017:

    Hej Lene,

    Den får premiere kl 09.00 … Så lige et par minutter endnu 🙂

    Skriv kommentar