Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix prøver kræfter med nyt ugentligt show med Joel McHale

Netflix prøver kræfter med nyt ugentligt show med Joel McHale

21/01/2018 | Flixfilm

Til februar har Netflix premiere på det nye ugentlige aktualitetsshow; ‘The Joel McHale Show with Joel McHale’, der som navnet antyder har den amerikanske komiker i Joel McHale i værtsstolen.

Showet, der får premiere søndag den 18. februar og de efterfølgende 12 uger, byder på 30 minutters skarpe nyheder fra hele verden med et glimt i øjet. Showet kan betegnes som værende en pendant til de populære amerikanske “late night-shows” med Stephen Colbert og Jimmy Fallon, som udover nyheder også vil byde på kendte gæster, comedy-indslag, samt ugensklip fra tv, sport, politik og andre obskure nyheder fra internettet.

Showet bliver optaget torsdage forud for premieren på Netflix om søndagen, og showet forsøger dermed at have de mest aktuelle nyheder som muligt.

Det er dog ikke første gang, at streamingtjenesten Netflix forsøger sig med et underholdende aktualitetsshow. I 2016 havde Netflix premiere på talkshowet ‘Chelsea’ med Chelsea Handler, som udkom tre gange om ugen. Efter en hård start blev det show i 2017 dog skåret ned til kun at udkomme én gang om ugen. Status på ‘Chelsea’ er at Netflix har valgt at trækket stikket på showet og der kommer således ikke flere afsnit på Netflix.

LÆS OGSÅ   'The Watcher' sæson 2 på vej

Artiklen fortsætter under annoncen

Joel McHale (billedet) er blandt andet kendt for programmet ‘The Soup’ og hans rolle i komedieserien ‘Community’, der løb over skærmen for seks sæsoner.

Se ‘The Joel McHale Show with Joel McHale’ på Netflix Danmark fra den 18. februar 2018.1 kommentar til Netflix prøver kræfter med nyt ugentligt show med Joel McHale

  1. Sally - kl. 20:22, 21-01-2018:

    …en pendant til…

Skriv kommentar