Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix rammer 100 millioner medlemmer i 2018

Netflix rammer 100 millioner medlemmer i 2018

29/10/2015 | Flixfilm

netflix logoDet amerikanske analysebureau IHS vurderer, at streamingtjenesten Netflix vil opleve en kæmpe fremgang i antallet af medlemmer de kommende år, og vil i løbet af 2018 have over 100 millioner brugere. Det er en stigning på mere end 22%. Det skriver TBI Vision.

Netflix har på nuværende tidspunkt 69 millioner medlemmer fordelt over hele verden, og analysevirksomheden forudser da også, at den eksplosive medlemsfremgang primært vil ske i Europa hvor Netflix hele tiden udvider deres aktiviteter.

Det er især Netflix’ investeringer i film og serier fra de enkelte lande, som forventes at tiltrække nye kunder. Produktionen af franske og italienske serier er blandt andet allerede i gang og det vurderes, at når disse serier får premiere, vil de tiltrække en del nye medlemmer til streamingtjenesten fra hvert respektive land.

LÆS OGSÅ   Se trailer til 'The Midnight Sky' med George Clooney

Netflix bruger samtidig væsentlig flere kroner på at udvikle unikt indhold i forhold til deres konkurrenter og dermed vil Netflix i fremtiden kunne byde på film og serier, som ikke vil kunne findes på andre filmtjenester. Netflix vil de kommende år bruge mere end 6 mia. på at sikre sig eksklusive rettigheder til film og serier, samt udvikle nye programmer, der kun kan ses på Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen    Skriv kommentar