Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix rebooter ‘Heartbreak High’

Netflix rebooter ‘Heartbreak High’

07/12/2020 | Flixfilm

Netflix rebooter Heartbreak HighI slutningen af november havde streamingtjenesten Netflix premiere på alle sæsoner af den australske ungdomsserie ‘Heartbreak High’, som blev vist på australsk tv fra 1994 til 1999.

Ingen danske tv-stationer viste – så vidt vides – serien, som beskrives som værende mere modig og tempofyldt end lignende shows som ‘Beverly Hills 90210’.

Nu er der imidlertid rig mulighed for at dykke ned i såvel de gamle episoder samt helt nye for Netflix har netop annonceret, at de vil genoplive serien.

Det skriver streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

‘Heartbreak High’ følger eleverne på Hartley High, som ligger i et mangfoldigt område i Sydney og behandlede emner som etniske forskelle, mobning og generationskonflikter.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye udgave af ‘Heartbreak High’ vil have samme udgangspunkt for alvorlige emner og vil naturligvis være for nutidens unge mennesker, men også fans af den originale serie, der var børn i 90’erne og følte at serien var det eneste, der forstod hvordan man havde det, vil også kunne nyde den nye udgave, lyder det fra Que Minh Luu, chef for originale serie hos Netflix i Australien.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

I seriens storhedstid i 90’erne opfostrede den blandt andet skuespillere som Simon Baker (‘The Mentalist’) og Callan Mulvey, der kendes fra ‘Captain America: The Winter Soldier’ og ‘Avengers: Endgame’

Alle 210 episoder af den originale ‘Heartbreak High‘ kan netop nu streames på Netflix Danmark.

Den nye udgave af ‘Heartbreak High’ får premiere i 2022.
Skriv kommentar