Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix reddede sommeren i Danmark

Netflix reddede sommeren i Danmark

14/08/2015 | Flixfilm

netflix logo3Det danske sommervejr har som bekendt ikke vist sig fra sin bedste side i år. Heldigvis har man kunne trække i læ indenfor og hygge sig med de tusindsvis af film og serier, som er på Netflix. Og noget tyder på at mange har gjort det, for nu kan Netflix afsløre at det gennemsnitlige danske antal streaming-forbrug steg eksplosivt i de kolde sommermåneder.

Det danske streaming-forbrug af Netflix steg med 17 procent i juni og juli, sammenlignet med samme periode sidste år. De originale serier fra Netflix, øvrige film-nyheder, øget tilgængelighed, den rejsevenlige teknologi, samt det dårlige danske sommervejr tilskrives som værende nogen af årsagerne til at forbruget af Netflix steg i løbet af sommeren.

“Netflix giver medlemmerne mulighed for at selv at bestemme hvornår de vil underholdes og sommeren er et godt tidspunkt for folk i alle aldre, at opdage nye film og serier, samt genopdage gamle favoritter,” udtaler Joris Evers, direktør for Corporate Communication, Netflix.

Det er dog ikke kun i Danmark at Netflix har været favoritten i år. I hele Norden er forbruget af Netflix steget, hvilket tyder på at sommervejret heller ikke har været i top hos vores nabolande. I Sverige steg forbruget med 20 procent, Norge oplevede en stigning på 17 procent, mens Finland virkelig kastede sig over Netflix og forøgede streamingforbruget med hele 25 procent.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

“Nordeuropa og især de nordiske lande har desværre vejret uheldige med vejret denne sommer. Selvfølgelig er det anerkendende, at folk ser Netflix som et underholdende alternativ. Netflix’ originale serier som Orange Is The New Black sæson 3, Sense8 og Dragons: Race to the Edge (Dragerytterne: Kapløb til kanten), men også animationsfilmen Frost var blandt underholdningen, som blev nydt i løbet af denne våde og kolde sommer, “siger Joris Evers.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen er blevet foretaget af Netflix.
Skriv kommentar