Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix redder ‘Designated Survivor’

Netflix redder ‘Designated Survivor’

06/09/2018 | Flixfilm

Kiefer Sutherland vender tilbage som Thomas Kirkman i den ellers nedlagte drama-serie ‘Designated Survivor’, da Netflix kan afsløre, at streamingtjenesten har købt de eksklusive rettigheder til serien.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

I maj 2018 blev ‘Designated Survivor’ droppet af produktionsselskabet ABC, som har stået bag de to første sæsoner af serien, men Netflix har således overtaget produktionen og givet grønt lys til en sæson 3 på 10 episoder.

I ‘Designated Survivor’ sæson 3 vil Præsident Kirkman (Sutherland) står over for en politisk virkelighed … føre valgkampagne. Hvad skal der til for at være en god leder? Hvilken pris er han villig til at betale? Sæsonen vil også udforske datidens verden af kampagner, smørefaktorer, debatter, kampagnefinansiering og falske nyheder (“fake news”).

Artiklen fortsætter under annoncen

Produktionen af sæson 3 begynder senere på året og forventes at få premiere på Netflix i 2019.

Producenten Mark Gordon udtaler i forbindelse med genoplivningen af serien “Fortsættelsen af showet på Netflix er en win-win for alle involverede. Historien om præsident Kirkman og dem omkring ham er ikke blevet fuldt fortalt, og vi ser frem til at arbejde sammen med vores nye partner for at fortsætte showet med et globalt publikum.”

LÆS OGSÅ   Netflix opgiver 'Uncoupled' med Neil Patrick Harris

Kiefer Sutherland, kendt fra bl.a. 24 Timer, tilføjer: “Jeg er begejstret for at have mulighed for at spille præsident Kirkman i endnu en sæson af ‘Designated Survivor’ sammen med Netflix. Jeg tror, at dette format vil give os mulighed for fortsat at dykke dybere ind i historier og spørgsmål vedrørende de amerikanske vælgere, der ikke tidligere var mulige.”

Se ‘Designated Survivor‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar