Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix redder thrillerserien ‘Manifest’

Netflix redder thrillerserien ‘Manifest’

30/08/2021 | Flixfilm

manifest netflix

Den gådefyldte thrillerserie ‘Manifest’, som i Danmark på nuværende tidspunkt kan streames på HBO Nordic, er blevet reddet af Netflix.

Produktionsselskabet bag serien, NBC, trak nemlig tidligere på sommeren stikket til serien efter tre sæsoner, men den store fan-tilslutning på de sociale medier, har altså fået Netflix til at overtage serien og meddeler at de vil lave en fjerde og absolut sidste sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

I ‘Manifest’ forsvinder et fly kortvarigt på en tur fra Jamaica til New York, og man frygter, at det er forulykket til søs. Men da det endelig lander i lufthavnen er der gået over 5 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens tiden ikke gået for flyets passagerer, er der sket meget for deres kære derhjemme.

Den sidste sæson vil blive på hele 20 episoder, mod henholdsvis 16 og 13 episoder i de tidligere sæsoner. Den nye sæson vil dog blive delt op i to dele.

LÆS OGSÅ:   Den paranormale 'Dead Boy Detectives' får første trailer

I serien medvirker Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur m.fl.

Selvom serien netop nu kun kan streames på HBO Nordic her i Danmark er det ikke usandsynligt, at serien snart skifter hjem til Netflix. Det er ofte et krav fra Netflix når de overtager serier fra andre produktionsselskaber.

Der er ingen oplysninger hvornår de første tre sæsoner og den nye sæson af ‘Manifest’ vil kunne ses på Netflix Danmark.
Skriv kommentar