Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix relancerer gratis prøveperiode

Netflix relancerer gratis prøveperiode

21/10/2020 | Flixfilm

Netflix relancerer gratis proeveperiodeTidligere på året afskaffede streamingtjenesten Netflix den gratis prøveperiode i Danmark.

Prøveperioden gjorde det muligt, at se film og serier kvit og frit i 30 dage uden at skulle have penge op af lommen.

Det var over hele verden og ikke kun kun i Danmark, at Netflix droppede tilbuddet med fri streaming med begrundelsen at streamingtjenesten fremover ville fokusere på “anderledes tilbud”.

I forbindelse med seneste regnskabsaflæggelse kunne Netflix afsløre, at et af disse “anderledes tilbud” inkluderer en relancering af den gratis prøveperiode, dog i en anden version.

Netflix vil fremover give fri adgang til streamingtjenesten i en bestemt weekend til et helt land ad gangen. Der startes med Indien hvorefter flere lande følger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved at åbne portene til de tusindvis af film og serier på streamingtjenesten i 48 timer i et helt land, vil Netflix kunne køre de tunge marketingskyts frem og skabe et “Netflix-event”, som bliver svært at undgå, så ingen vil være i tvivl om at den pågældende weekend er der fri adgang til Netflix.

LÆS OGSÅ:   'The Witcher' sæson 5 er allerede på tegnebrættet

Netflix kalder selv den nye gratis prøveperiode for en “StreamFest”.

Der er ingen oplysninger om hvornår streamingfesten kommer til Danmark, men i Indien lyder startskuddet den første weekend af december.

Foruden at genintroducere den gratis prøveperiode, gjorde streamingtjenesten også tidligere på året det muligt, at streame en masse film og serier gratis, heriblandt ‘Our Planet‘, ‘Stranger Things‘, ‘Bird Box‘ og ‘The Two Popes‘, med hensigt på at tiltrække nye medlemmer
Skriv kommentar