Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix ruller tiltag mod kontodeling ud i flere lande

Netflix ruller tiltag mod kontodeling ud i flere lande

19/04/2023 | Flixfilm

Netflix har dedikeret 2023 til at være året hvor at streamingtjenesten får styr på alle de medlemmer, som deler deres abonnement med venner og familie udenfor husstanden.

Det er nemlig ikke tilladt ifølge brugerbetingelserne.

Derfor lancerede Netflix i år en række tiltag for at få bugt med de mere end 100 millioner mennesker, som ser film og serier på Netflix uden at betale for det.

De blev i første omgang lanceret i Canada, New Zealand, Portugal og Spanien, men nu er Netflix klar til rulle tiltagene bredere ud, heriblandt i USA.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tiltaget inkludere at man for ca. 45 kr. om måneden kan tilføje en ekstra bruger til ens konto. Det er billigere end hvis personen selv skal oprette et abonnement.

Hvorvidt Danmark også er med i næste lanceringsbølge afsløres ikke, men Netflix skriver i deres seneste kvartalsregnskab, at de har fået en del erfaringer og mener at de er på rette kurs.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Power'

I Latin Amerika faldt medlemstallet i forbindelse med lanceringen, men streamingtjenesten tror at de på den lange baner vil tjene flere penge ved at få nogle snyltere til at betale.

I Canada oplever Netflix i hvert fald at de genererer flere indtægter efter at tiltagene er blevet lanceret.

Efter at der havde kørt utallige rygter i pressen gennem en længere periode, var Netflix tidligere på året ude at præciserer deres bekæmpelse af kontodeling for at feje al forvirring af bordet.
Skriv kommentar