Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix runder 50 mio. medlemmer

Netflix runder 50 mio. medlemmer

22/07/2014 | Flixfilm

Foto: Paul Sakuma, Netflix.

Netflix fremlagde forleden der kvartalsregnskab og her blev det afsløret at streamingtjenesten nu har over 50 millioner medlemmer på verdensplan. Det er en stigning på 12 millioner i forhold til samme tid sidste år.

I USA har Netflix 38 mio. medlemmer, mens de internationalt (andre lande end USA) har over 13 mio. medlemmer. Streamingtjenesten begrunder det høje antal medlemmer med at udvalget af kvalitets indhold er blevet endnu bedre. Her henvises der især til Orange Is the New Black sæson 2, som tiltrak en masse nye kunder. Serien var det mest populære indhold på Netflix i juni, også i Danmark.

Netflix vil dog ikke nøjes med det nuværende medlemstal for efter sommerferien lanceres Netflix i de europæiske lande; Tyskland, Frankrig, Østrig, Schweiz, Belgien og Luxembourg, og dermed forventes medlemstallet at stige yderligere. Det rygtes endvidere, at Netflix lanceres i Australien i løbet af 2015. Streamingtjenesten fortsætter dermed deres internationale ekspansion der begyndte med lanceringen i Canada i 2010.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Tidligere på året introducerede Netflix en prisstigning på deres abonnement, som dog ikke ramte Danmark i denne omgang. Men prisstigning resulterede kun i en mindre tilbagegang i medlemstallet. Nuværende medlemmer er også garanteret samme pris i de næste 2 år, hvilket nok har fået mange til at beholde deres abonnement.

Det rygtes dog, at prisen på Netflix vil stige yderligere, heriblandt i Danmark, grundet nye EU regler, som ændrer hvorledes der afregnes moms. Netflix rammes af denne lovændring, men det er endnu ikke bekræftet om prisen vil stige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den online filmtjeneste Netflix blev grundlagt i USA i 1999 og har dermed opnået 50 millioner medlemmer på 15 år.
2 kommentarer til Netflix runder 50 mio. medlemmer

  1. Ronnie Hermansen - kl. 23:16, 23-07-2014:

    Hvordan kan det virkeligt passe at i ikke er kommet længer ind sæson 4 af sons når sæson 6 udkommer om 2 måneder…..

  2. Flixfilm - kl. 12:18, 24-07-2014:

    Hej Ronnie,

    Sons of Anarchy sæson 5 skulle meget gerne få premiere på Netflix i næste måned. Lad os krydse fingre.

Skriv kommentar