Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Sådan er du serie-utro – uden at blive opdaget!

Netflix: Sådan er du serie-utro – uden at blive opdaget!

13/02/2017 | Flixfilm

Ifølge en ny undersøgelse fra Netflix er 65% af de danske Netflix-medlemmer serie-loyale overfor deres partner, men hvad nu hvis man ikke kan styre sin lyst og gerne vil se videre mens partneren ikke er til stede? Netflix har svaret.

I en ny video, som kan ses nederst i artiklen, præsenterer Netflix tre råd til hvorledes du skjuler dit serie-utroskab og dermed kan se videre på din yndlings-serie – uden at din partner finder ud af det!

Ikke alle råd er lige nyttige, men kort sagt handler det om at lave en ny profil og slette den igen efter du har set de afsnit du gerne vil se. På den måde sletter du alle spor.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'White Noise'

De Netflix-serier som danskerne i øvrigt har størst tendens til at snyde med og se videre uden makkeren er; Narcos, Orange Is the New Black, Black Mirror, House of Cards og Stranger Things.

Artiklen fortsætter under annoncen

Undersøgelsen er lavet af Netflix og gennemført via SurveyMonkey fra den 20-31 december 2016 og er baseret på 30,267 internationale besvarelser om deres tv-vaner og adfærd. I alt 14,009 adspurgte indrømmede, at de har været utro med sin partner ved at se videre på en af ​​deres fælles tv-serie.Skriv kommentar