Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix sænker prisen for stort abonnement

Netflix sænker prisen for stort abonnement

09/05/2014 | Flixfilm

netflix-familie-tv-danmarkSamtidig med at Netflix har hævet prisen på deres abonnement i Sverige, så har streamingtjenesten netop udsendt en mail til deres danske medlemmer om, at prisen på det store abonnement, som giver adgang til Netflix på 4 skærme af gangen, falder fra 119 kr til 109 kr om måneden.

Netflix giver ingen begrundelse for prissænkningen, men den er lidt opsigsvækkende da Netflix generelt har annonceret prisstigninger for alle deres medlemmer. En prissænkning kommer derfor som en stor overraskelse. Der er på nuværende tidspunkt ingen oplysninger om hvorvidt abonnementet til 79 kr om måneden også vil falde i pris – eller stige.

Det store abonnement, der også kaldes familieabonnement, betyder at man kan se Netflix på 4 skærme på samme tid, mod de 2 som abonnementet til 79 kr giver mulighed for. I forbindelse med introduktionen af det store abonnement havde Netflix en forventning om, at omkring 1% af deres kunder ville ændre deres nuværende abonnement til det store abonnement.

LÆS OGSÅ   Venedig-vinderen 'The Disciple' samt tysk Oscar-håb lander hos Netflix

Ændringen af prisen træder i kraft ved næste faktureringsdato.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten Netflix har i dag hævet prisen for deres svenske kunder med 10 SEK om måneden. Netflix begrunder denne prisstigning med at den er nødvendig hvis de skal blive ved med at tilføje flere film og serier.2 kommentarer til Netflix sænker prisen for stort abonnement

  1. Nivine - kl. 16:55, 29-05-2016:

    Jeg vil lige spørge hvorfor i til eksempel ikke har big hero 6 ligesom viaplay og de andre som snehvide osv.

  2. Flixfilm - kl. 14:36, 14-06-2016:

    Hej Nivine,

    Streamingtjenesterne har indgået forskellige aftaler med rettighedshaverne, som gør at de kan vise forskellige film. F.eks. kan man kun på Netflix se filmene som Shrek og Kung Fu Panda fra DreamWorks Animation, og omvendt er der noget på Viaplay som man kun kan se der.

    Skriv kommentar