Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix samler Ryan Reynolds, Jennifer Garner og Zoe Saldana i ny eventyrfilm

Netflix samler Ryan Reynolds, Jennifer Garner og Zoe Saldana i ny eventyrfilm

18/11/2020 | Flixfilm

Ryan Reynolds adam project netflixDen amerikanske skuespiller Ryan Reynolds, som senest medvirkede i instruktør Michael Bays eksplosive Netflix-film ‘6 Underground‘ fra 2019, har atter et filmprojekt i støbeskeen i samarbejde med Netflix.

Der er tale om action-eventyr-film ‘The Adam Project’, som forunden Reynolds også vil have Jennifer Garner (‘Alias’, ‘Juno’) og Zoe Saldana (‘Avatar’, ‘Avengers: Endgame’) på rollelisten.

Det er netop blevet bekræftet af Netflix.

Plottet til ‘The Adam Project’ er endnu ikke sluppet ud – andet end at det kommer til at omhandle tidsrejser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Actionfilmen instrueres af Shawn Levy, der slog sit navn fast med franchisen ‘Night at the Museum’ som han debuterede med i 2006, men også ‘Stranger Things‘ som han har produceret gennem alle tre sæsoner.

Netflix har fået klørerne godt fat i Ryan Reynolds for foruden den tidligere ‘6 Underground’, så er skuespilleren netop nu ved at lægge sidste hånd på ‘Red Notice‘ sammen med Dwayne Johnson (‘Skyscraper’, ‘Jumanji: The Next Level’), Gal Gadot (‘Wonder Woman’).

LÆS OGSÅ:   Se den episke trailer til 'The Last Kingdom: Seven Kings Must Die'

Det er planlagt, at ‘Red Notice’ får eksklusiv premiere på Netflix i løbet af 2021.

Sidst men ikke mindst, kom det tidligere på året frem, at Netflix og Reynolds arbejder på en filmatisering af det ikoniske arcade-spil ‘Dragon’s Lair‘. Manuskript var dog endnu ikke færdig da projektet blev annonceret og vi må dermed antage, at der kommer til at gå en rum tid før at Ryan Reynolds dukker op som helten Dirk the Daring.Skriv kommentar