Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix satser på serier og film med unge YouTube-stjerner

Netflix satser på serier og film med unge YouTube-stjerner

26/08/2015 | Flixfilm

youtube netflixBørn, tweens og teenagere er blevet et nyt fokusområde for Netflix og derfor har streamingtjenesten købt en række film og serier med populære YouTube-personligheder, som de unge kender og kan relatere til. “Vi vil udfylde det hul, som der er i markedet,” udtaler Erik Barmack, Vice President of Global Independent Content hos Netflix. Det skriver The New York Times.

Blandt de nyindkøbte film finder man bl.a. Smosh: The Movie, der er lavet YouTube-kanalen med samme navn og som på nuværende tidspunkt har over 21 millioner følgere, samt filmen Bad Night med YouTube-stjernerne Jenn McAllister (Jennxpenn) og Lauren Luthringshausen (Lauren Elizabeth), der tilsammen har over 3 millioner fans.

Herudover har Netflix også købt de eksklusive rettigheder til serien Lost & Found Music Studios, der er skabt af Frank van Keeken, som tidligere har stået bag tween/teenage-serierne Wingin’ It, The Next Step, og Lost & Found. Den nye serie på 26 episoder handler om en gruppe unge musikere, der efter skole mødes for at dyrke deres interesse.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Troll'

Streamingtjenesten har endnu ikke offentliggjort premieredatoer for ovenstående film og serier, men målet for Netflix er, at have noget for enhver smag. Selvom at Smosh: The Movie umiddelbart har fået høvl i samtlige anmeldelser, så er det ikke noget der skræmmer Netflix: ” Vi vil gerne have film og serier, som rammer en bestemt målgruppe. Netflix er ikke en one-size-fits-all filmtjeneste hvor man skal kunne lide det hele,” siger Erik Barmack.

Artiklen fortsætter under annoncen1 kommentar til Netflix satser på serier og film med unge YouTube-stjerner

  1. Markus - kl. 09:50, 29-08-2015:

    Kan der komme Jessie season 3

Skriv kommentar