Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix scanner film og serier for information

Netflix scanner film og serier for information

16/04/2015 | Flixfilm

netflix big data danmarkNetflix giver et sjældent indblik på deres tekniske blog om hvorledes streamingtjenesten håndterer og indsamler alt den information omkring deres film og serier som medlemmerne præsenteres for.

Ved hjælp af en specialudviklet algoritme har Netflix mulighed for at scanne deres film og serier for tekst, og dermed kan streamingtjenesten nemt indsamle informationer omkring instruktør, skuespillere mv. uden at skulle lave en masse uoverskueligt manuelt arbejde, hvor mennesker skulle sidde og indtaste oplysningerne.

Det er endvidere samme algoritme, som anbefaler andre relevante film og serier, mens rulleteksterne vises. Algoritmen tjekker simpelthen filmen man lige har set og finder film indenfor samme kategori med samme skuespillere osv. Algoritmen ved samtidig automatisk, at den skal aktiveres når rulleteksterne begynder.

Streamingtjenesten Netflix er en af de førende virksomheder, der benytter og opsamler store mængder dataoplysninger til at forbedre deres produkt. De mange dataopsamlinger kaldes også Big Data. Netflix holder øje med hvert eneste medlem om hvilke genre, skuespillere, mv. som de ser, således de kan anbefale film og serier, som burde være i medlemmets interesse.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-film nogensinde

Det har også tidligere været fremme, at de drama-serier som Netflix selv udvikler, er baseret på de stor datamængder som streamingtjenesten opsamler. Netflix vidste dermed på forhånd at House of Cards ville blive en succes, da de vidste at deres medlemmer bl.a. elsker politiske dramaer, skuespilleren Kevin Spacey og instruktøren David Fincher.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ønsker at vide med om Netflix’ tekniske opbygning, kan du læse mere her: Link.
1 kommentar til Netflix scanner film og serier for information

  1. Ninna - kl. 14:13, 10-10-2015:

    Har fået ny router, og den gamle crome navn er blevet ændret. Kan ikke indsætte det nye, da det ganle er blevet slettet, hvad kan jeg gøre – så jeg kan se netflix på min tv skærm???
    Mvh
    Ninna

Skriv kommentar