Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix sender Nikolaj Coster-Waldau ud på isen i ‘Against The Ice’

Netflix sender Nikolaj Coster-Waldau ud på isen i ‘Against The Ice’

19/01/2021 | Flixfilm

Nikolaj Coster Waldau groenland netflixNetflix har netop offentliggjort, at Nikolaj Coster-Waldau (‘Game Of Thrones’) og Joe Cole (‘Peaky Blinders’) er klar til af se døden i øjenene i den nye film ‘Against The Ice’ hvor de under ekstreme temperaturer må kæmpe for overlevelse.

Overlevelsesfilmen beskrives som værende et passionsprojekt for Nikolaj Coster-Waldau, der selv har været med til at skrive manuskriptet i samarbejde med Joe Derrick, som er baseret på polarforskeren Ejnar Mikkelsen ekspeditioner.

‘Against the Ice’, der får premiere senere på året, instrueres af dansk Peter Flinth (‘Arn: Tempelridderen’) mens Baltasar Kormákur (‘Everest’) producerer.

I 1909 drog Ejnar Mikkelsen (Coster-Waldau) sammen med ledsager, Iver P. Iversen (Cole), ud på Alabama-ekspeditionen i det nordlige Grønland for at lede efter de omkomne fra Danmark-ekspeditionen, men da deres skibe forliser bliver det hurtigt en kamp om liv og død. I mere end to år må de vente på undsætning mens en ekstrem sult og isbjørne trænger sig på.

Optagelserne er allerede i hus, som er sket på Island og Grønland, mens det meste af verden har været ramt af lockdown.

LÆS OGSÅ:   Hajer terroriserer Paris i ny Netflix-film

Artiklen fortsætter under annoncen

“‘Against The Ice’ har længe været et passionsprojekt for mig. Det kombinerer mange temaer, der begejstrer mig: eventyr, Grønland, venskab, loyalitet og kærlighed. Det er en intens udforskning af to mænd, to modsætninger, fanget i en episk farlig situation,” udtaler Nikolaj Coster-Waldau i forbindelse med annonceringen af filmen.

Den danske skuespiller er dog heller ikke helt uvant til de kolde temperaturer, da han flere gange på DR har været nord på i programmet ‘Gennem Grønland – med Nikolaj Coster-Waldau’ hvor han blandt andet rejser til Thulebasen, hvor hans far arbejdede i 80’erne.

Programmet blev vist på DR i 2019 og var flere gange blandt ugens mest sete. Det kan stadig streames på DR TV:

Se ‘Against The Ice’ på Netflix Danmark i 2021.
Skriv kommentar