Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serie blandt de mest søgte på Google i 2014

Netflix-serie blandt de mest søgte på Google i 2014

16/12/2014 | Flixfilm

Foto: Jessica Miglio, Netflix

Foto: Jessica Miglio, Netflix

Den amerikanske søgemaskine Google har netop offentliggjort deres årlige hitlister over hvad danskerne har søgt mest efter i løbet af 2014, og indenfor kategorien tv-serier er en Netflix-serie repræsenteret.

Den 10. mest søgte serie i Danmark er det amerikanske fængselsdrama Orange is the New Black, som er en original serie fra Netflix. Serien handler om en privilegeret New Yorker, der havner i et kvindefængsel, da en forbrydelse fra fortiden indhenter hende.

Seriens høje rangering kommer ikke som den store overraskelse eftersom det tidligere har været fremme, at Orange Is the New Black er den mest populære serie fra Netflix nogensinde. Serien slår dermed andre originale serier fra Netflix som House of Cards, Hemlock Grove og Lilyhammer.

Den mest søgte tv-serie i Danmark i 2014 er desuden teenage-serien Violetta, som ligeledes kan findes på Netflix Danmark. Se listen over alle de mest søgte serier nederst.

LÆS OGSÅ:   Will Ferrell i ny Netflix-serie; 'Golf'

Hvis man udelukkende kigger på de mest søgte tv-serier i USA, så ligger Orange is the New Black en tand højere, på en 4. plads, hvorimod HBO-serien Game of Thrones indtager førstepladsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix-serien Orange is the New Black udkom første gang i 2013, hvorefter sæson 2 havde premiere i sommeren 2014. Til næste år kommer der yderligere en sæson på Netflix.

Se hele listen over de mest populære tv-serier på Google herunder;

netflix mest søgte google
Skriv kommentar