Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix serie-nyt: ‘Queer Eye’, ‘Nailed It!’, ‘The Toys That Made Us’ m.fl.

Netflix serie-nyt: ‘Queer Eye’, ‘Nailed It!’, ‘The Toys That Made Us’ m.fl.

27/03/2018 | Flixfilm

Der er nye afsnit på vej af Netflix-serierne ‘Queer Eye‘, ‘Dope‘, ‘Drug Lords‘,’ Nailed It!‘, ‘The Toys That Made Us‘ og ‘One Day At a Time’.

Det har streamingtjenesten Netflix netop annonceret.

Dope‘ er en serie filmet fra dealernes, misbrugernes og politiets perspektiv og giver et indblik i narkokrigen. Sæson 2 får premiere eksklusivt på Netflix den 20. april.

Serien ‘Queer Eye‘, der er en ny udgave af realityshowet ‘Queer Eye For The Straight Guy’ eller ‘De Fantastiske 5’, som det hed på dansk da det blev vist på TV3, har Antoni Porowski (Mad & Vin), Bobby Berk (Indretningsdesign), Karamo Brown (Kulturdannelse), Jonathan Van Ness (Personlig pleje) og Tan France (Fashion) i front og de vender alle tilbage i den nye sæson, som får premiere senere i år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bagekonkurrencen ‘Nailed It!‘, hvor det gælder om at genskabe spiselige mesterværker for at vinde 10.000 dollars vender også tilbage på Netflix. Nicole Byer er tilbage som vært.

LÆS OGSÅ:   Femte og sidste sæson af 'The Last Kingdom' kommer endelig på Netflix

Netflix-serien om nostalgisk legetøj; ‘The Toys That Made Us‘ vender også tilbage med sæson 2, der denne gang vil kigge nærmere på Star Trek, Hello Kitty, LEGO og Transformers. Premieredatoen er ukendt.

Den latinamerikanske komedieserie ‘One Day At a Time‘, som byder på dåselatter og behandler samfundsrelateret emner, vender også tilbage med 13 nye episoder. Det forventes at sæson 3 får premiere i 2019.

Sidst men ikke mindst er ‘Drug Lords‘, som omhandler de største narkobaroner nogensinde, og hvordan de har opbygget deres imperier, tjent deres penge og hvorledes det hele er blevet skilt ad igen af narkopolitet. Flixfilms anmelder gav første sæson af ‘Drug Lords’ 2 stjerner, men det har ikke afholdt Netflix fra at fortsætte serien. Premieredatoen er stadig ukendt.Skriv kommentar