Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serie taber kampen til Covid-19

Netflix-serie taber kampen til Covid-19

06/10/2020 | Flixfilm

Netflix serie tabte kampen til Covid 19Optagelserne har været i gang i tre uger, første afsnit er i kassen og alle skuespillere er blevet betalt.

Alligevel har streamingtjenesten Netflix set sig nødsaget til at skrinlægge dramakomedien ‘Glow’, som stod til at lukke og slukke efter sæson 4, som nu altså alligevel ikke bliver til noget.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

Begrundelsen for aflysningen er ikke overraskende corona-pandemien, som satte en stopper for optagelserne kort efter at de var gået i gang.

Serien optages i Los Angeles hvor det har været svært at få lov til at starte op igen. Samtidig er ‘Glow’ en wrestlingkomedie, som naturligvis betyder en masse kropslig kontakt, der ikke er foreneligt med eventuel smittespredning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover ville fjerde sæson af ‘Glow’ tidligst få premiere i 2022 hvilket er 2,5 år efter tredje sæson. De større omkostninger og tvivlen om hvorvidt folk stadig ville streame serien til den tid, har altså fået Netflix til at indstille produktionen.

Dermed må fans se langt efter en afslutning på serien.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Goyo'

Den 80’er inspirerede dramaserie, som er skabt af Jenji Kohan, der ligeledes er hjernen bag ‘Orange Is the New Black’, handler om gruppe kvinder, som begynder at dyrke wrestling og hvor de i den nye og kommende sæson begynder at vinde berømmelse i lokalområdet melder problemerne sig også – dem som oftest følger med når man er i offentlighedens søgelys.

På rollelisten ses Alison Brie, Marc Maron, Sydelle Noel, Britney Young, Kate Nash, Britt Baron, Jackie Tohn, Gayle Rankin, Kia Stevens, Chris Lowell m.fl. i serien, som er spækket med 80’er vibes og kvinder iført spandex, glimmer og højt hår!

Selvom den kritikerroste serie (Flixfilm gav den 5 stjerner) nu er lagt i graven vil den stadig kunne streames på Netflix i mange år frem.

Se ‘Glow‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar