Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serien ‘1899’ droppet

Netflix-serien ‘1899’ droppet

03/01/2023 | Flixfilm

Den 17. november 2022 havde streamingtjenesten Netflix premiere på den storstilet seriesatsning ‘1899’ fra skaberne af den prisvindende ‘Dark‘.

Alle sejl var blevet ind på at gøre den mystiske serie om et immigrantskib rejse over Atlanten til en verdensomspændende succes.

De planer er dog gået på grund for Netflix har netop meddelt, at serien er blevet lukket efter blot en enkelt sæson.

Skaberne Jantje Friese og Baran bo Odar bekræfter aflysningen på de social medier og udtrykke ærgrelse;

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er med et tungt hjerte at vi er nødt til at fortælle jer, at ‘1899’ ikke er blevet fornyet. Vi ville have elsket at afslutte denne utrolige rejse med en 2. og 3. sæson, som vi gjorde med ‘Dark’. Men nogle gange bliver tingene ikke, som du har planlagt,” lyder det fra skaberne af ‘1899’.

Seriens otte episoder følger de usædvanlige omstændigheder på rejsen fra Europa til New York. Men deres rejse tager en uventet drejning, da de opdager et andet migrantskib, der driver på åbent hav.

Det, de finder ombord, vil forvandle deres vej til det forjættede land til et rædselsfuldt mareridt, der forbinder hver af passagerernes fortid gennem et spind af hemmeligheder.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Hitler and the Nazis: Evil on Trial'

Flixfilm anmeldte også første sæson ved premieren og vores anmelder var ikke synderligt imponeret og skrev blandt andet; “I sidste ende er dette genrebøjende mysterium på åbent hav blevet bragt til skærmen med megen omtanke og omhu, men mængden af baggrundshistorie bliver simpelthen for omfattende og ender med at svigte det centrale plot i historien.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Årsagen til aflysningen er ikke offentliggjort, men det er oftest lave seertal i forhold til investering, der er begrundelsen for at serier bliver droppet.

‘1899’ har en række danske skuespillere på rollelisten, heriblandt Lucas Lynggaard Tønnesen (‘The Rain‘), Clara Rosager (‘Før Frosten’), Alexandre Willaume (‘Equinox‘) og Maria Erwolter (‘The Ritual’) samt internationale navne som blandt andre Emily Beecham (‘Outside the Wire‘), Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau og Anton Lesser.

Se ‘1899‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar