Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien Between er tilbage til juli

Netflix-serien Between er tilbage til juli

28/06/2016 | Flixfilm

between-netflix dkDen post-apokalyptiske teenage-serie Between er snart tilbage på Netflix Danmark med en helt ny sæson. Streamingtjenesten kan i dag afsløre, at sæson 2 kan ses på Netflix allerede fra 1. juli. Nedenfor kan du se en trailer for den nye sæson.

Der er dog ingen oplysninger om serien får premiere på samme måde som det var tilfældet med sæson 1, hvor der blev tilføjet ét nyt afsnit til streamingtjenesten hver uge. Årsagen til dette var, at serien er lavet i samarbejde med en canadisk tv-station, som havde rettighederne til at vise afsnittene først, hvorefter de kunne komme på Netflix.
Hvis det samme er tilfældet med den nye sæson af Between, så skal man altså ikke forvente, at alle hele sæson 2 vil kunne ses med det samme.

Between fortæller historien om en by under belejring fra en mystisk sygdom, der har udslettet alle mennesker – undtagen dem på 21 år og yngre. Serien udforsker det tomrum der opstår, når en regering har sat et helt område i karantæne og overladt indbyggerne til at klare dem selv.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Copenhagen Cowboy' - sæson 1

Jennette McCurdy har endnu engang hovedrollen som den gravide teenager Wiley Day, hvor også bl.a. Jesse Carere, Ryan Allen og Justin Kell medvirker.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den originale serie fra Netflix er skabt af den prisvindende instruktør Michael McGowan (Still Mine, One Week), mens den produceres af Don Carmody (Resident Evil, Silent Hill) og David Cormican (The Tall Man, Faces in the Crowd).

Se Between sæson 2 på Netflix Danmark fra 1. juli.Skriv kommentar