Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serien BoJack Horseman får en sæson 2

Netflix-serien BoJack Horseman får en sæson 2

26/08/2014 | Flixfilm

bojack horseman sæson 2 netflixKomedieserien om den fallerede tv-stjerne BoJack Horseman, der havde premiere på Netflix d. 22. august, vender tilbage i en helt ny sæson. Det bekræfter Netflix på deres officielle Twitter-konto.

Serien, der bliver sammenlignet med Family Guy, The Archer og Ugly Americans, handler om BoJack Horseman, som var en legendariske sitcom-stjerne i 90’er, men siden serien blev droppet, har BoJack bevæget sig ud i et liv med masser af selvhad og alkohol. Med hjælp fra vennen Todd og ghostwriteren Diane forsøger BoJack dog at få sit turbulente liv på rette spor.

I BoJack Horseman leveres stemmerne af bl.a. Will Arnett (Arrested Development), Aaron Paul (Breaking Bad) og J.K. Simmons (Juno). Serien er efter premieren blevet rost af både medier og Netflix-medlemmer, der alle har forelsket sig i den fandenivoldske hest.

Der er endnu ikke sluppet nogle informationer ud omkring den nye sæson, men det må forventes, at sæson 2 får premiere omkring august 2015. Netflix har nemlig benyttet sig af samme lanceringsmønster med deres øvrige serier som House of Cards og Orange is the New Black – herunder at nye episoder kommer ca. et år efter premieren.

LÆS OGSÅ:   Netflix bekræfter 'Golfbanens skræk 2'

Det er i øvrigt ikke første gang, at Netflix kan annoncere nye afsnit af en serie kort efter premieren. Flere af Netflix’ serier er blevet fornyet få dage efter deres premiere. En serien som Orange is the New Black blev tilmed fornyet for yderligere en sæson før et eneste afsnit overhovedet var blevet tilgængelig på streaming-tjenesten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du endnu ikke har set komedieserien BoJack Horseman, så kan seriens første sæson på ialt 12 episoder findes på Netflix her: Link.
Skriv kommentar