Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien BoJack Horseman har premiere til august

Netflix-serien BoJack Horseman har premiere til august

12/06/2014 | Flixfilm

bojack horseman netflix danmarkFørste sæson af den nye voksentegnefilm BoJack Horseman får premiere på Netflix Danmark d. 22. august. Det har streamingtjenesten netop afsløret i en pressemeddelelse. Sæson 1 er på 12 episoder og de vil alle kunne ses eksklusivt på Netflix.

Serien BoJack Horseman kan sammenlignes med andre voksnetegnefilm som American Dad, Family Guy og South Park, hvor tonen er hård, respektløs og vanvittig.

Will Arnett (Arrested Development, LEGO Movie) lægger stemme til BoJack, den fallerede legendariske 90’er sitcom-stjerne fra den populære familie-sitcom “Horsin ‘Around”, der har forsøgt at finde vej gennem et virvar af selvhad, whisky og mislykkede forhold. Sammen med sin menneskelige sidekick Todd og sin katte-lignende agent og ex-elskerinde prinsesse Caroline er BoJack nu parat til at gøre comeback på den store underholdningsscene.

LÆS OGSÅ   Se Gal Gadot i ny spionthriller 'Heart of Stone'

Udover af Will Arnett, indtales stemmerne i BoJack Horseman af Aaron Paul (Breaking Bad) og Amy Sedaris (Strangers With Candy).

Artiklen fortsætter under annoncen

”BoJack Horseman er et brutalt morsomt og unikt indblik i, hvad der kan ske efter at være blevet berømt,” udtaler Ted Sarandos, Netflix Chief Content Officer.

Den mørke og respektløse komedie BoJack Horseman kan ses på Netflix fra 22. august.

Herunder kan du se traileren til BoJack Horseman;Skriv kommentar