Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien ‘Cowboy Bebop’ forsinket efter uheld

Netflix-serien ‘Cowboy Bebop’ forsinket efter uheld

21/10/2019 | Flixfilm

cowboy bebop netflix serie danmark 2019 danskSidste år kunne streamingtjenesten Netflix afsløre, at de har en filmatisering af ‘Cowboy Bebop’, der af fans og kritikere betragtes som værende blandt de bedste animeserier nogensinde, på vej.

Nu er det dog kommet frem at en premieredato har lange udsigter efter et uheld på optagelserne.

Det er skuespilleren John Cho, som spiller hovedrollen i live-action filmatiseringen, som har pådraget sig en knæskade, som kræver operation, der har stoppet optagelserne i mindst 7-9 måneder.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix kunne have valgt, at genbesætte hovedrollen med en anden skuespiller, men streamingtjenesten er øjensynligt så tilfredse med John Cho, at de vil vente på at han er “fit for fight” igen.

Optagelserne begyndte fornyligt og tidligere på måneden kunne Netflix således give et kig bag kameraet, som kan ses nederst i artiklen.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'You People'

Umiddelbart betyder forsinkelsen dog, at ‘Cowboy Bebop’ forventelig først rammer Netflix Danmark i 2021.

Christopher Yost (‘Thor: The Dark World’, ‘Thor: Ragnarok’) har skrevet og produceret ‘Cowboy Bebop’, som er et sci-fi-rumeventyr, der følger et hold dusørjægere på jagt efter galaksens mest farlige kriminelle.

Serien bliver på 10 episoder og den overses af Shinichiro Watanabe, der var instruktør på den originale animeserie.

Der er i øvrigt ingen oplysninger om den originale ‘Cowboy Bebop’ anime-serie vil blive tilgængelig på Netflix Danmark forud for premiere på filmatiseringen, men Flixfilm følger naturligvis sagen.Skriv kommentar