Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien Lilyhammer får en tredje sæson

Netflix-serien Lilyhammer får en tredje sæson

21/12/2013 | Flixfilm

lilyhammer-season-3-netflix-confirmedHvis du er vild med serien om den tidligere mafiaboss Frank ”The Fixer” Tagliano, der kommer under vidnebeskyttelse i Norge, så kan du godt begynde at glæde dig, for det norske site Kampanje.com skriver, at serien Lilyhammer får en sæson 3.

Den norske tv-station NRK, som er medproducent på Lilyhammer, bekræfter at serien vender tilbage i løbet af 2014 og indspilningen af den nye sæson allerede begynder til januar. Tredje sæson af Lilyhammer har et budget på over 100 millioner kroner hvilket er meget mere end de tidligere sæsoner. Sæson 2 havde til sammenligning et budget på ca. 50 millioner kroner.

Projektredaktør Tone C. Rønning fra NRK udtaler, “Vi er virkelig glade for, at serien vender tilbage. Første sæson var en lille produktion med en masse talenter, men den nye sæson bliver en stor international produktion.”

Netflix og NRK har tidligere delt finansieringen af serien i mellem sig, men da den nye sæson kommer til, at have et mærkbart højere budget, har Netflix indvilliget i at betale omkring 80 millioner kroner, mens NRK betaler den resterende del.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 32 – 2022)

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ikke sluppet nogle information ud omkring hvad sæson 3 kommer til at omhandle, men Tone C. Rønning fra NRK afslører, at de kendte karakterer fra serien fortsætter og der vil blive en del spændende gæsteskuespillere fra ind- og udland.

Serien Lilyhammer handler om den tidligere mafiaboss Frank ”The Fixer” Tagliano (Van Zandt), som sendes i et vidnebeskyttelsesprogram og skifter New Yorks gader ud med de iskolde norske fjelde, hvor han nu forfalsker et nyt liv blandt de lokale i Lillehammer. Sæson 2 havde eksklusiv premiere på Netflix tidligere på måneden.

Find Lilyhammer sæson 1 og 2 på Netflix: Link.Skriv kommentar