Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien ‘Lost in Space’ klar til take off den 13. april

Netflix-serien ‘Lost in Space’ klar til take off den 13. april

21/02/2018 | Flixfilm

I 2015 kom det frem, at Netflix arbejdede på en ny tv-udgave af den klassiske sci-fi-serie ‘Lost In Space’ fra 1965 og nu kan streamingtjenesten således afsløre hvornår der er rumeventyret begynder: ‘Lost in Space’ får premiere den 13. april.

Ikke nok med at Netflix har annonceret premieredatoen, streamingtjenesten har også sluppet en lille teaser, som kan ses nederst i artiklen.

Heri får man et glimt af familien Robinson, som bliver sendt ud i rummet ombord på rumfærgen Jupiter 2 for at finde en ny beboelig planet, men de kommer hurtigt på afveje og strander lysår fra hvor det var meningen de skulle placere deres fødder.

Familien Robinson spilles af Toby Stephens (‘Black Sails’), Molly Parker (‘House of Cards’), Taylor Russell (‘Falling Skies’), Maxwell Jenkins (‘Sense8’) og Mina Sundwall.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Spiderhead'

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Lost in Space’ bliver på 10 episoder – medmindre Netflix vælger at lave flere sæsoner, og de er skrevet af Matt Sazama og Burk Sharpless (‘Dracula Untold’), Kevin Burns (‘The Curse of Oak Island’), Jon Jashni (‘Pacific Rim’) mens Neil Marshall (‘Game of Thrones’, ‘Westworld’) har instrueret afsnittene.

Netflix skriver, at serien vil være for hele familien. Den bliver dog noget mere mørk og dyster end det var tilfældet med biograffilmen fra 1998 hvor Gary Oldman og Matt LeBlanc blandt andet medvirkede.

Se ‘Lost in Space’ på Netflix Danmark fra den 13. april.
Skriv kommentar