Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serien ‘Love’ slutter efter næste sæson

Netflix-serien ‘Love’ slutter efter næste sæson

29/12/2017 | Flixfilm

Tredje sæson af den originale komedieserie ‘Love’ fra Netflix får premiere på streamingtjenesten den 9. marts 2018 – og det bliver samtidig den sidste sæson.

Det har Netflix annonceret i en pressemeddelelse.

‘Love’ følger den pæne Gus (Paul Rust) og den hæmningsløse Mickey (Gillian Jacobs), der begge har haft uheld i kærlighed. Men da de mødes har kærligheden måske alligevel en chance? I sæson 3 får vi svaret!

Serien ‘Love’ har gennem snart tre sæsoner levet er stille liv på Netflix hvor serien aldrig rigtig har fået godt fat i publikum – til trods for god kritik. Judd Apatow har skabt serien og udover at være på lønningslisten hos Netflix, så har han også et imponeret CV, som nok har gjort at Netflix har givet serien flere chancer end normalt.

Judd Apatow har blandt andet tidligere lavet ‘Girls’, ‘The 40-Year-Old Virgin’, ‘Superbad’ og ‘Knocked Up’, samt mange flere kendte komdiefilm.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Afgrunden'

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg er virkelig begejstret for tredje sæson af ‘Live’. Jeg synes, det er vores sødeste, sjoveste sæson, som slutter vores historie på en smuk måde,” udtaler skaberen Judd Apatow i pressemeddelelsen.

Cindy Holland, Netflix Vice President of Original Series hos Netflix, tilføjer; “Gennem tre sæsoner har Netflix-medlemmer rundt om i verden grinet og grædt sammen med Mickey og Gus, og vi ser frem til at vise sidste kapitel i deres rejse.”

Se ‘Love‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 får premiere 9. marts.
Skriv kommentar