Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien Master of None vender tilbage i 2017

Netflix-serien Master of None vender tilbage i 2017

14/02/2016 | Flixfilm

Master-of-None sæson 2Den finurlige komedieserie Master of None vender tilbage på Netflix til næste år, da streamingtjenesten og skaberen Aziz Ansari har besluttet at lave en sæson 2. Det bekræftes af manden selv i et tweet, som kan ses nederst i artiklen.

Komikeren Aziz Ansari, som både har skrevet, instrueret og spiller hovedrollen, har fået et regulært gennembrud med Master of None, der er blevet rost til skyerne af utallige medier. Der har længe været spekulationer om der ville komme en sæson 2, men eftersom handlingen er baseret på Aziz Ansari’s egne oplevelser, har det været usikkert om der var nok materiale til endnu en sæson. Selv hans egne forældre medvirker i Master of None.

Aldersdiskrimination, sex, forhold, racisme og tacos – det er blot nogle af de emner, Dev (Aziz Ansari) spekulerer over i serien. Dev er en 30-årig skuespiller bosat i New York, som kæmper med en række forskellige beslutninger – lige fra hvad han skal spise til, hvordan han skal leve resten af sit liv.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Red Dot'

Komikeren Aziz Ansari er foruden Master of None, bedst kendt for sin rolle i den prisvindene serie Parks and Recreation og for sine stand-up comedy shows.

Artiklen fortsætter under annoncen

Find Master of None sæson 1 på Netflix Danmark i dag og glæd dig til sæson 2, som får premiere i 2017.    Skriv kommentar