Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien Narcos får endnu en sæson

Netflix-serien Narcos får endnu en sæson

03/09/2015 | Flixfilm

narcos sæson 2 netflixMindre end en uge efter premieren har Netflix valgt at forlænge narkodramaet Narcos med yderligere en sæson. Det bekræfter streamingtjenesten på Twitter.

Netflix har ikke offentliggjort præcist hvornår Narcos sæson 2 får premiere, men skriver i forbindelse med meddelelsen, at den “kommer snart”. Dette vil uden tvivl glæder de fans, som allerede har set alle seriens 10 episoder. Man bør dog nok ikke forvente, at sæson 2 kommer på Netflix før til næste år.

Narcos portrætterer de gribende, virkelige historier om Pablo Escobar og narkobaronerne, der huserede i slut 80’erne, og de samstemmende indsatser som lovens håndhævere forsøgte at komme dem til livs med, men som endte i brutale, blogdige konflikter. Serien beskriver de modstridende kræfter – juridiske, politiske, politi, militær og civile – der støder sammen i et forsøg på at styre verdens mest magtfulde råvare: kokain.

LÆS OGSÅ   Netflix lukker fire komedieserier

Det var næsten forventet, at der ville komme en 2. sæson af Narcos, da tilsyneladende både anmeldere og Netflix-medlemmer synes vældig godt om serien, som roses for den fængslende og sande historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Narcos er skabt af José Padilha (Elite Squad, RoboCop), mens hovedrollen som Pablo Escobar spilles af Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), også Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones) medvirker i serien.

Se hele første sæson af Narcos på Netflix Danmark.2 kommentarer til Netflix-serien Narcos får endnu en sæson

  1. Brian - kl. 11:16, 08-09-2015:

    Er lige blevet færdig med sæson 1 og var godt nok imponeret. Var slet ikke i tvivl om at vi få endnu en sæson. Super serie.

  2. Aysha - kl. 21:31, 29-09-2015:

    Fedeste serie ever!! Glæder os allerede til næste sæson.

    Skriv kommentar