Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien Narcos har premiere d. 28. august

Netflix-serien Narcos har premiere d. 28. august

19/08/2015 | Flixfilm

narcos netflix danmark serie escobarFredag den 28. august får den originale serie Narcos premiere eksklusivt på Netflix og streamingtjenesten afslører lidt mere af, hvad der venter i en helt ny trailer, som netop er blevet udsendt. Se traileren nederst i artiklen.

Narcos fortæller den sande historie om, hvordan kokain blev et stort problem i USA og Europa, og hvordan det hele startede i Colombia i 1980’erne med narkobaronen Pablo Escobar som den altoverskyggende bagmand.

Det amerikanske medie The Variety har allerede fået lov til, at se de første afsnit af serien og baseret på deres anmeldelse er der bestemt noget godt i vente. Anmelder Brian Lowry skriver bl.a.: “Med seriens “Goodfellas”-vibe, fungerer Narcos både som historietime og fængslende drama (…) Narcos er den slags binge-værdige og afhængige serier, som var født til at være på Netflix.”

Foruden Pablo Escobar, tager serien også udgangspunkt i Medellínkartellet, der var en af verdens mest ambitiøse og voldelig organisationer indenfor menneskehandel. Netværket blev oprettet af Escobar og bestod primært af narkotika fabrikanter og smuglere. Deres kriminelle aktiviteter tæller alt fra kidnapning, våbenhandel, mord til narkotikahandel.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Sea Beast'

Artiklen fortsætter under annoncen

Narcos er skabt af José Padilha (Elite Squad, RoboCop), som genforenes med den anmelderroste brasilianske skuespiller Wagner Moura (Elite Squad, Elysium), der spiller rollen som den fængslende Pablo Escobar sammen Boyd Holbrook (Gone Girl) og Pedro Pascal (Game of Thrones).

Alle 10 episoder af Narcos kan ses eksklusivt på Netflix Danmark fra d. 28. august.
4 kommentarer til Netflix-serien Narcos har premiere d. 28. august

 1. Harbl - kl. 18:46, 19-08-2015:

  Endelig en serie som ikke er stand-up eller komedie.

 2. K - kl. 00:22, 28-08-2015:

  Kl er 0004, D 28 aug og man kan stadig ikke se narcos!

 3. Flixfilm - kl. 09:38, 28-08-2015:

  Hej K,

  Netflix-serierne er oftest først tilgængelig kl 09.01. 4. Signe - kl. 21:51, 31-08-2015:

  🙂 woooooow den er fed! Tog lige marathon! Der må da komme flere afsnit ik????

Skriv kommentar