Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien Sense8 deler vandene

Netflix-serien Sense8 deler vandene

30/05/2015 | Flixfilm

sense8 serie netflixPå fredag d. 5. juni har den nye sci-fi serie Sense8, der er skabt af The Wachowskis (The Matrix, Cloud Atlas, V For Vendetta) og J. Michael Straczynski (Babylon5, Changeling) eksklusiv premiere på Netflix Danmark. Vi har i anledningen kigget nærmere på anmeldelserne fra de amerikanske medier, som er begyndt at tikke ind.

Keith Uhlich fra The Hollywood Reporter er særdeles positiv og skriver, “The Wachowskis har ofte kæmpet med at realisere deres idéer og alt for ofte ikke fundet den helt rigtige balance mellem fjollet og det sublime. Med Sense8 opnår de endelig harmoni.”

“Sense8 er lige netop et af de shows som Netflix er nødt til at have for at være relevant – og et der kun kan matches af HBO. (…) Lige nu er jeg næsten tre timer inde i Sense8 – og jeg ser frem til at hænge ud med serien i de næste ni,” skriver en ligeledes imponeret Bryan Bishop fra The Verge.

Brian Lowry fra Variety er modsat ovenstående, overhovedet ikke imponeret over serien og skriver blandt andet, “Sense8 er en kompakt sci-fi-konstruktion, som er dårligt forklaret gennem tre episoder med mystisk mumbo-jumbo. Men det største problem er simpelthen at showet ikke giver meget mening.”

LÆS OGSÅ   'Cobra Kai' sæson 5 får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Bedøm selv når Sense8 har premiere på Netflix Danmark d. 5. juni, hvor alle 12 episoder vil kunne ses med det samme.

Sense8 følger otte personer rundt omkring i verden, der i kølvandet på et tragisk dødsfald, tilknyttes mentalt til hinanden. De kan se og tale med hinanden, som om de var på samme sted. Ikke blot skal de finde ud af hvad der er sket med dem og bliver en del af hinandens liv og hemmeligheder, men de skal også kæmpe med en organisation, som vil fange og dræbe dem.

I serien medvirker bl.a. Naveen Andrews (Lost), Daryl Hannah (Kill Bill), Brian J. Smith (Stargate Universe), Aml Eysan Ameen (The Maze Runner) og Tuppence Middleton (Jupiter Ascending).
Skriv kommentar