Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serien ‘The Get Down’ snart tilbage med nye afsnit

Netflix-serien ‘The Get Down’ snart tilbage med nye afsnit

25/02/2017 | Flixfilm

Sidste år havde første del af The Get Down sæson 1 premiere på Netflix Danmark og nu kan streamingtjenesten annoncere, at anden og sidste del kan ses fra den 7. april.

Det oplyser Netflix i en video på Youtube, som kan ses nederst i artiklen.

Årsagen til at første sæson af The Get Down er blevet splittet op i to dele, skal bl.a. findes i skiftende showrunners, samt seriens produktionsomkostninger, som nærmer sig $120 millioner og allerede er blevet overskredet flere gange. Det skriver The Variety.

Det høje budget gør ligeledes serien til en af de dyreste fra Netflix nogensinde – umiddelbart kun toppet af det historiske drama The Crown.

The Get Down er et musik-drevet drama lavet af den Oscar-nominerede instruktør Baz Luhrmann, som blander disko, punk og hiphop i en fortælling om en gruppe unge i New York i de sene 1970’ere. Byen er nærmest i forfald og på kanten af konkurs, mens de unge ingen steder her at tage hen, derfor opsøger de venskab, oplevelser og musikken, som er deres fælles interesse.

LÆS OGSÅ:   Bliv klar til OL i Paris med disse franske film og serier på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved premiere på The Get Down S1 – Part 1, fik serien blandede anmeldelser og det er således usikkert om den levede op til forventningerne på hos Netflix. Serien kom dog også i kølvandet på Netflix-serien Stranger Things, som blev en enorm succes og skabte megen omtale.

Netflix har endnu ikke bekræftet om The Get Down vender tilbage for en sæson 2.

Se The Get Down sæson 1 på Netflix Danmark. Part 2, som er på 7 episoder kan ses på fra den 7. april.
Skriv kommentar