Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-serien ‘Young Wallander’ har fundet sin detektiv

Netflix-serien ‘Young Wallander’ har fundet sin detektiv

11/09/2019 | Flixfilm

young wallander netflix serieEfter mere end et års forberedelse er optagelserne på den nye Netflix-serie ‘Young Wallander’, der er baseret på Henning Mankells bestsellerromaner om Kurt Wallander, netop begyndt.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse, som samtidig kan annoncere castet, der kan ses på billedet her i artiklen.

Rollen som den unge Kurt Wallander er tilfaldet Adam Pålsson, mens øvrige navne på rollelisten er Richard Dillane (Politiinspektør Hemberg), Leanne Best (Frida Rask), Ellise Chappell (Mona) og Yasen Atour (Reza).

‘Young Wallander’ viser Henning Mankells ikoniske detektiv, Kurt Wallander, efterforske sin første gribende sag. Historien fokuserer på de skelsættende oplevelser – professionelle og personlige – som Kurt står overfor, som nyuddannet politimand i begyndelsen af sine 20’ere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye Wallander udtaler i pressemeddelelsen; “Jeg kunne ikke være mere beæret og begejstret over at få muligheden for at spille den unge Kurt Wallander, samt at udforske de skelsættende begivenheder, som Henning Mankells komplekse hovedperson gennemgår. Jeg er sikker på, at vi gennem det forrygende hold og kreative team kan få denne nye version til at vinde indpas hos seere i både Sverige og verden over,” siger Adam Pålsson.

LÆS OGSÅ   10 Oscar-belønnede film på Netflix

Den engelsksprogede dramaserie er fortalt over seks afsnit og foregår i det nutidige Sverige.

‘Young Wallander’ får eksklusiv premiere på Netflix Danmark i 2020.
2 kommentarer til Netflix-serien ‘Young Wallander’ har fundet sin detektiv

  1. Anne - kl. 18:02, 09-09-2020:

    Rigtig god krimiserie. Det virker dog underligt, at en historie om Wallander som ung – en historie som vil undersøge hvad der egentlig skabte den Wallander som vi kender fra bøger og film – foregår i nutiden. Med internet og bandkrig, indvandrerproblematikker osv. Var det de ingredienser der var med til at forme ham? Kunne man så ikke lige så godt have opfundet en helt ny ung betjent? Der faldt kæden altså lidt af, synes jeg.

  2. Niels Holk - kl. 22:47, 14-09-2020:

    Hammer god spændende serie, absolut seværdig,

Skriv kommentar