Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix serienyt: The Ranch, Flaked & Jessica Jones

Netflix serienyt: The Ranch, Flaked & Jessica Jones

01/10/2015 | Flixfilm

netflix-danmark-logo langEt utal af kommende Netflix-serier er på nuværende tidspunkt i produktion og i denne artikel giver vi et par updates på et par stykker af dem, eftersom der er udsendt nye klip og offentliggjort nyt omkring rollebesætning.

Det er blevet annonceret, at Elisha Cuthbert (Happy Ending, The Girl Next Door) skal spille overfor Ashton Kutcher (The Butterfly Effect, Two and a Half Men) og Danny Masterson (That ’70s Show, Men at Work) i den nye komedieserie The Ranch, der er skabt af holdet bag Two and a Half Men. The Ranch handler om en tidligere professionel fodboldspiller (Ashton Kutcher), der vender hjem til familien og sin bror (Danny Masterson) i Colorado for at hjælpe til på gården. Elisha Cuthbert skal spille Ashton Kutcher gamle flamme og cheerleader, mens Sam Elliott (Tombstone) og Debra Winger (Terms of Endearment) skal spille de to brødres forældre. The Ranch får premiere på Netflix Danmark til næste år.

Det er endvidere blevet offentliggjort, at Christopher Mintz-Plasse, som nok bedst huskes for sin rolle som McLovin i Superbad, skal spille med i komedieserien Flaked, der handler om den selvudnævnte guru Chip (Will Arnett), som hurtigt kommer i problemer efter at have fyldt folk med løgne og bullshit. Christopher Mintz-Plasse skal øjensynligt spille hovedrollen som teknologinørden Topher, der lige er flyttet til byen. Komikeren Will Arnett har selv skrevet serien i samarbejde med Mark Chappell (A Young Doctor’s Notebook) og bl.a. skaberen af serien Arrested Development, Mitch Hurwitz vil være tilknyttet som producer. Flaked er på 8 episoder og får premiere på Netflix Danmark i 2016.

LÆS OGSÅ   Mike Flanagan kaster sig over ny Netflix-gyser

Sidst, men ikke mindst, har Netflix netop udsendt endnu en teaser-trailer fra den kommende superhelte-serie Jessica Jones, som er lavet i samarbejde med Marvel. Selvom Jessica Jones er en kvindelig superhelt, kan hun sagtens give sine mandlige kollegaer konkurrence. Som der kan ses i det nye klip, se nederst i artiklen, så har Jessica Jones antageligvis nedlagt en hel gruppe ballademagere hvorefter hun sætter rock på jukeboksen og tager et shot i baren. Heltinden spilles af Krysten Ritter (Big Eyes, Breaking Bad), mens også Mike Colter, David Tennant og Carrie-Anne Moss medvirker. Jessica Jones har premiere på Netflix Danmark d. 20. november, hvor hele sæson 1 vil kunne ses med det samme.

Artiklen fortsætter under annoncen    Skriv kommentar