Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix-serier scorer Emmy-nomineringer

Netflix-serier scorer Emmy-nomineringer

12/07/2014 | Flixfilm

orange new black netflix dkForleden blev nomineringerne til de prestigefyldte Emmy Awards afsløret ved et stort anlagt arrangement. Netflix var rygtet til at løbe med et par nomineringer, men streamingtjenesten overraskede alt og alle med ialt 31 nomineringer.

Den helt store topscorer blev den politiske thriller House of Cards med 13 nomineringer. Serien er blandt andet blevet nomineret som værende den bedste dramaserie. I denne kategori skal Kevin Spacey og resten af holdet fra House of Cards kæmpe mod andre populære serier som Game of Thrones, Downton Abbey, Breaking Bad, Mad Men og True Detective.

Fængsels-serien Orange is the New Black, som er den mest populære serie fra Netflix, har også modtaget en del anerkendelse og er dermed blevet nomineret i 12 forskellige kategorier. Seriens hovedperson Taylor Schilling er ligeledes blevet nomineret som bedste hovedperson i en komedieserie.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Dokumentarfilmene The Square og Brave Miss World, som kan ses eksklusivt på streamingtjenesten Netflix, løb også med et par nomineringer, mens Ricky Gervais, som spiller hovedrollen i showet Derek, er blevet nomineret til bedste hovedperson i en komedieserie.

Ved sidste års Emmy uddelingen var Netflix nomineret til ialt 14 priser, men fik kun tre priser med hjem. I år er chancerne dermed noget større med samlet 31 nomineringer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den 25. august afsløres det hjem der løber med de prestigefyldte Emmy Awards, når den storslået prisuddeling løber af stablen.
Skriv kommentar