Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix shopper videre på Sundance

Netflix shopper videre på Sundance

31/01/2016 | Flixfilm

CW5rDVrWwAA3dLDSom vi kunne berette forleden, så har Netflix været på opkøb på Sundance Film Festival, som netop nu afvikles i staten Utah, USA, hvor streamingtjenesten løb med rettighederne til fem nye film. Det stopper dog ikke der for nu har Netflix annonceret, at man lavet yderligere tre erhvervelser.

Streamingtjenesten har således betalt $7 millioner for rettighederne til filmen The Fundamentals of Caring, der er en såkaldt roadtrip movie med Paul Rudd og Selena Gomez på rollelisten. Filmen er baseret på Jonathan Evisons novelle; The Revised Fundamentals of Caregiving fra 2003. Det er ikke oplyst hvornår den får premiere på Netflix Danmark.

Den iranske horror-film Under the Shadow er også på vej til Netflix. Den foregår i Iran i 1988, hvor Shideh (Narges Rashidi) og hendes datter Dorsa (Avin Manshadi) tror at deres familie bliver hjemsøgt af de onde “djinn”-ånder, der er ude efter deres mest værdifulde egendele, herunder en kludedukke. Under the Shadow får premiere på Netflix Danmark senere på året.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 24 – 2022)

Netflix har også fået fingrene i den barske dokumentar Audrie & Daisy, der handler om to uafhængige piger fra hver sin ende af landet, der bliver seksuelt misbrugt af drenge de troede var deres venner. Efterfølgende bliver de udsat for mobberi og chikane af de øvrige på skolen, hvilket resultere i at begge piger forsøger at begå selvmord. Filmen har en kritisk vinkel overfor det amerikanske retssystem, som beskyldes for at tilgodese misbrugsofre. Audrie & Daisy kan ses på Netflix i løbet af 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er verdens førende udbyder af internet-tv med over 75 millioner medlemmer i over 190 lande, som ser mere end 125 millioner timers serier og film hver dag, bl.a. originale serier, dokumentarer og spillefilm.
Skriv kommentar