Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix sikrer sig rettighederne til mørk komedieserie med Jason Bateman

Netflix sikrer sig rettighederne til mørk komedieserie med Jason Bateman

05/07/2023 | Flixfilm

Jason Bateman er snart klar tilbage på Netflix og klar til at følge op på succesen fra ‘Ozark‘.

Streamingtjenesten kan nemlig afsløre, at de har sikret sig rettighederne til forfatteren David Gauvey Herberts artikel ‘Daddy Ball’ fra 2021, som vil blive filmatiseret og instrueret af Jason Bateman, som også vil have hovedrollen.

Den mørke komedieserie vil få en ny titel, og den bliver på i alt 8 episoder.

‘Daddy Ball’-artiklen handler om rivaliseringer mellem fædre. Men i den her virkelige historie gik to fædre, begge med komplicerede forhistorier, for vidt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der var påstande om stalking, truende sms-beskeder, korrupte betjente og forbindelser til mafiaen. Ingen af mændene blev nogensinde sig selv igen.

Det var ikke kun Netflix som var interesseret i serien. Hele otte streamingtjenester og tv-kanaler ønskede at få fat i rettighederne, skriver det amerikanske branchemedie Deadline, der ikke kan oplyse hvor meget Netflix måtte smide for serieprojektet.

LÆS OGSÅ:   Se første teaser til 'Terminator Zero'

Det er på nuværende tidspunkt ikke afsløret mere end at Jason Bateman er i hovedrollen, men med skuespillerens historik og succes med den dystre drama-serie ‘Ozark’, som han også var med til at skrive, producere og instruere, så er forventningerne hos streamingtjenesten nok høje.

Det er ingen oplysninger om hvornår ‘Daddy Ball’-serien vil kunne streames på Netflix, men produktionen skulle begynde hurtigst muligt.
Skriv kommentar