Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix skaber internetproblemer på Samsø

Netflix skaber internetproblemer på Samsø

01/08/2014 | Flixfilm

netflix danmark logoEfter streamingtjenesten Netflix er blevet lanceret i Danmark er internetforbruget steget eksplosivt og det giver problemer for internettet på Samsø. Det skriver Version2.

Internettet på Samsø har tidligere været ubrugeligt, men frivillige kræfter har sørget for at øens beboere kunne få en stabil forbindelse på op til 20 mbit. Denne er forbindelse er dog kommet under pres efter at streamingtjenester som Netflix er blevet introduceret i Danmark.

– Vi har mange sommerhuse og fritidshuse på Samsø, og når en familie med to voksne og to børn kommer på ferie nu, har de måske fire computere eller tablets med, som de så streamer hver deres program på. Så kommer man hurtigt op i det røde felt selv med 15 megabit. Der er sket en kolossal udvikling i brugen af internettet. Da vi startede for to år siden, var Netflix slet ikke i Danmark, udtaler Thorsten Arnold, formand for foreningen Samsø Bredbånd.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Nettet på Samsø er skabt af frivillige, som har købt adgang til et 500 megabit-kabel fra Telia. Dette kabel kan dermed ikke klare belastningen når Samsø Bredbånd 875 husstande, fyrer op for f.eks. Orange Is the New Black på Netflix.

Samsø Bredbønd er derfor begyndt at opgradere og fremtidssikre deres netværk således det kan belastningen fra de mange Netflix-medlemmer.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar