Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix skaber ny ‘Bonnie and Clyde’ med Kevin Costner og Woody Harrelson

Netflix skaber ny ‘Bonnie and Clyde’ med Kevin Costner og Woody Harrelson

15/02/2018 | Flixfilm

Historien om kriminelle Bonnie Elizabeth Parker og Clyde Chestnut Barrow, der hærgede USA i begyndelsen af 1900-tallet er blevet fortalt mange gange, men nu kaster streamingtjenesten Netflix sig på ny over historien.

Denne gang bliver det dog med fokus på de to betjente, som jagtede den berygtede duo gennem landet.

Det skriver det amerikanske medie Deadline.

Kevin Costner (‘The Postman’, The Bodyguard’) og Woody Harrelson (‘True Detective’, ‘Natural Born Killers’) er blevet hyret til rollerne som Texas Ranger Frank Hamer og partneren Maney Gaul, der skød og dræbte Bonnie og Clyde, i filmen ‘The Highwaymen’ af instruktør John Lee Hancock (‘The Founder’).

Filmen følger de to daværende pensioneret betjente, som blev kaldt tilbage på arbejde for at jage Bonnie og Clyde, som var skyldige i mordet på mindst 9 politibetjente og et utal civile.

LÆS OGSÅ:   Skaberen af 'Don't Look Up' klar med stjernespækket seriemorder-film

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er ingen oplysninger om hvornår ‘The Highwaymen’ får premiere på Netflix, men optagelserne er netop begyndt, så en premieredato vurderes til at falde i 2019.

Foruden Harrelson og Costner medvirker også Kathy Bates, John Carroll Lynch, Kim Dickens, Thomas Mann og William Sadler m.fl. i filmen.

‘The Highwaymen’ er skrevet af John Fusco, som har brugt mange år af sit liv på at jagte den sande historie om Bonnie og Clyde og de to mænd, som satte en stopper for deres ugerninger.
Skriv kommentar