Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix skærer to afsnit af ‘The Witcher: Blood Origin’ og frigiver ny trailer

Netflix skærer to afsnit af ‘The Witcher: Blood Origin’ og frigiver ny trailer

08/12/2022 | Flixfilm

Der er ikke mange uger til at der bliver åbnet et nyt kapitel i ‘The Witcher’-sagaen med den kommende prequel-serie ‘The Witcher: Blood Origin’.

Den længeventede serie har premiere den 25. december og i anledning af den snarlige premiere på streamingtjenesten Netflix netop udsendt en ny og sidste trailer til den storslået serie.

Se traileren nederst i artiklen.

Netflix bekræfter samtidig at ‘The Witcher: Blood Origin’ er på i alt 4 episoder. Det er 2 afsnit færre end oprindelig planlagt, da serien blev annonceret.

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten har ikke forklaret hvorfor at serien er blevet kortere, men rygter på internettet antyder, at Netflix ikke var tilfredse med resultatet og derfor at klippe serien om og afkorte den. Hvorvidt det passer og om kvaliteten er derefter må vi vente med at afgøre til at serien har haft premiere.

‘The Witcher: Blood Origin’ foregår i en elververden – 1200 år før begivenhederne og Geralt of Rivia fra ‘The Witcher’ – og fortæller en historie om ​​syv udstødte, der forenes mod en ustoppelig magt, som tog alt fra dem.

Deres blodjagt giver anledning til en skabe den første Witcher og dykke ned i begivenhederne, der førte til “Conjunction of the Spheres”, hvor monstrenes, mændenes og elvernes verdener smeltede sammen til en og samme.

LÆS OGSÅ:   Nyheder på Netflix i marts 2024

Scian (Michelle Yeoh) er den allersidste sværd-elver. Ingen kan mestre et sværd som hende og ingen bærer så meget tab i deres hjerte. Da en chance byder sig for at få fat i et stjålet helligt sværd, der blev taget fra hendes stamme, kaster hun sig selv ud på en dødbringende mission, der vil ændre kontinentets udfald.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden Michelle Yeoh medvirker også Minnie Driver (Seanchaí), Laurence O’Fuarain (Fjall), Sophia Brown (Éile), Mirren Mack (Merwyn), Lenny Henry (Balor), Jacob Collins Levy (Eredin), Lizzie Annis (Zacaré), Huw Novelli (Callan “Brother Death”), Francesca Mills (Meldof), Amy Murray (Fenrik), Nathaniel Curtis (Brían), Zach Wyatt (Syndril), Dylan Moran (Uthrok One-Nut) og Joey Batey (Jaskier) i prequel-serien.

Se ‘The Witcher: Blood Origin’ på Netflix Danmark fra den 25. december.
Skriv kommentar