Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix skifter strategi for serier

Netflix skifter strategi for serier

23/03/2021 | Flixfilm

the circle too hot to handleStreamingtjenesten Netflix er berømt og berygtet for deres lanceringsstrategi når det kommer til serier.

Hele baduljen bliver frigivet på samme tid, så der er rig mulighed for at streame sig igennem alle afsnit på en weekend.

Det samme var tilfældet da første sæson af konkurrence- og reality-serierne ‘Too Hot To Handle‘ og ‘The Circle‘ havde premiere, henholdsvis 8. maj og 1. januar 2020.

Alle afsnit landede på samme tid og man kunne dermed hurtigt finde frem til vinderne af de respektive konkurrencer.

I ‘Too Hot To Handle’ mødes smukke singler i paradis, men hvis de vil vinde præmien på 100.000 dollars, må de ikke være intime. Det sociale eksperiment i ‘The Circle’ handler om onlinespillere, der skal flirte, få venner og fake sig vej til præmien på 100.000 dollars.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Drawing Closer'

Men med nye afsnit på trapperne, meddeler Netflix, at de vil benytte en anden strategi for lancering.

Når ‘The Circle’ sæson 2 har premiere onsdag den 14. maj vil kun de første fire afsnit få premiere, mens der de efterfølgende to onsdage vil blive frigivet 4 afsnit, imens finalen kan streames fra den 5. juni.

Dermed er det ikke længere muligt, at spoile vinderen af konkurrencen før sidste afsnit er løbet over skærmen.

Når ‘The Circle’ er slut, overtager ‘Too Hot To Handle’ tronen og vil på samme måde frigive de nye afsnit løbende hver onsdag.

Onsdage vil derfor fremover være kendt som reality-onsdage på Netflix!
Skriv kommentar